Wie is Erik Leenheer?

Autorijschool Erik Leenheer is nog niet zo’n hele bekende naam in Breda en Gorinchem en dat kan wel kloppen! Ik zal het proberen uit te leggen.

Na het behalen van mijn instructeurspasje ben ik begonnen met invallen bij een rijschool in Dordrecht. Hier heb ik m’n eerste vlieguren gemaakt als instructeur en werd gelijk in het diepe gegooid. Geen ervaring, voor mij onbekende leerlingen, niet bekend zijn in Dordrecht, switchen tussen 2 hele verschillende lesauto’s. Bij deze rijschool heb ik ook voor het eerst kennisgemaakt met lesgeven aan leerlingen met een aandachtsstoornis. Ik merkte aan de leerlingen dat me dit best goed afging en besloot trainingen op dit gebied te volgen. Ondertussen mag ik me “erkend instructeur Autisme en ADHD” noemen.

car-classic-automobile-transportation.jpg

Een tijdje later werd mij gevraagd om te komen werken bij een goed bekendstaande rijschool in Gorinchem. Tot op heden werk ik daar nog steeds op franchisebasis. Weer een nieuwe omgeving, weer andere leerlingen en gelukkig met goede resultaten. Heb er ondertussen al veel leerlingen mogen helpen aan hun rijbewijs.

Wordt vervolgd.