F.A.Q

Veel gestelde vragen

Je mag beginnen met lessen als je 16,5 jaar oud bent. Voor een praktijkexamen of een tussentijdse toets moet je minimaal 17 jaar zijn.

Load More


Aanmelden voor een proefles of om te starten met je rijopleiding kan via het contactformulier op onze site of via Whatsapp.

Load More


Je kan op bijna elke gewenste plek in Breda opgehaald worden om te lessen. Bijvoorbeeld thuis, op school, op je werk of op het station.

Load More


Ja, je krijgt altijd dezelfde instructeur.

Load More


Je krijgt les in een Renault Clio. Een compacte makkelijk te rijden, rookvrije, schone en goed overzichtelijke auto. De stoel en het stuur hebben veel mogelijkheden om in te stellen, zowel lange als korte mensen kunnen altijd goed zitten.Verder is de auto voorzien van airco, cruise-control en navigatie.

Load More


Ja dat mag, een theoriecertificaat heb je pas nodig voor een tussentijdse toets of een examen. Het is wel wenselijk om snel te starten met het leren van de theorie.

Load More


Nou…. ga er niet van uit! Het landelijk gemiddelde ligt voor het 1e examen rond de 40%. Het is goed te doen maar je zal echt even flink aan de bak moeten om het te halen. Via de rijschool zijn er theorieboeken of onlinepakketten te koop. Heb je moeite om het examen op de reguliere manier te halen bestaat er de mogelijkheid om een examen met verlengde tijd of een individueel examen aan te vragen. (Tegen een meerprijs).

Load More


Je kan per les contant bij de instructeur betalen. Pinbetaling is (nog niet) mogelijk.

Load More


Dat kan ook uiteraard. In overleg stellen we een op maat gesneden pakket samen evt in combinatie met een tussentijdse toets en/of een examen. Een lespakket mag in 2 termijnen voldaan worden. 1 Deel bij de start en 1 deel halverwege het lespakket.

Load More


Jij bepaalt het tempo en dus ook het aantal lessen. Ben je vlot of juist onhandig? Heb je stiekem al gereden of is alles nieuw?
Gemiddeld heeft een leerling er 40 uur voor nodig om het examen te halen.

Load More


Je kan kiezen voor een rijles van 60 minuten of voor een les van 90 minuten.

Load More


De meeste mensen met ADHD of Autisme zijn goed in staat om een rijbewijs te halen. De informatieverwerking bij een persoon met ADHD of Autisme werkt op een iets andere manier. De instructeur heeft trainingen gevolgd om de lessen aan te passen aan de specifieke behoefte van de leerling. Deze trainingen moeten elk jaar weer herhaald worden.

Load More